WIE ZIJN WIJ

Wij zijn Tessa Hendrikx en Leroy Carli.
In 2016 zijn we begonnen met het bouwen en verbouwen van onze studio nadat ons voormalige zolderstudiootje uit zijn voegen begon te barsten.
Naast het zelf muziek maken in verschillende bands en projecten, hebben wij altijd interesse gehad in het fenomeen ‘geluid’ en dan vooral de opname en productie hiervan.
Van het een kwam het ander, door de jaren heen is onze kennis en ervaring gegroeid en dat heeft ons doen besluiten dat de stap naar een volwaardige studio gezet moest worden. Nog altijd zijn wij erg blij met onze studio en wordt er met heel veel plezier en passie aan veel verschillende soorten projecten gewerkt.

Omdat wij naast producer en technicus vooral ook muzikant zijn, kunnen wij (desgewenst) meedenken over arrangementen en muzikale keuzes. Een opname is het proces, geen een project is hetzelfde en wij zijn er om daarbij te ondersteunen. Iedere muzikant/band waarmee je werkt is anders en dat maakt het vak juist zo mooi. Samen wil je tot het beste resultaat komen en dat kan in onze ogen alleen maar wanneer er ruimte is voor ieders visie en inzicht. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen en lekker kunnen werken in onze studio.

Wij zien je heel graag bij Flawless Music Studio!

Groetjes,

Tessa en Leroy

INFO

Flawless Music Studio is een moderne en professionele studio gelegen in Raamsdonksveer.

Wil je een album/ep/single opnemen met je band, een muziekproductie voor je liedje, band of bedrijf? En dit in een relaxte/gemoedelijke sfeer?
Dan ben je bij Flawless Music Studio aan het juiste adres.

De studio is opgericht door Leroy Carli en Tessa Hendrikx. Beide muzikanten in hart en nieren en vanuit dat idee is de studio opgestart. We zijn als studio niet alleen producer en technicus maar we kunnen ook meedenken als muzikant.

Voor meer informatie kan er altijd vrijblijvend contact opgenomen worden.

Opnames:

Opnemen kan natuurlijk in vele soorten en maten. Wil je een hele band opnemen? Misschien wel met blazers of strijkers? Of wil je alleen jouw stem/instrument opnemen? Alles is mogelijk.

Mixen:

Nadat alles is opgenomen moet het natuurlijk gemixt worden zodat alles mooi één geheel wordt en dat het over elke geluidsinstallatie goed klinkt.
Heb je alles al ergens anders opgenomen maar moet het nog gemixt worden ? Dat is bij ons ook mogelijk.

Producties maken:

  • Heb je een toffe song geschreven en wil je daar een complete productie van maken?
  • Heb je een backingtrack op maat nodig?
  • Wil jij jouw bedrijfspresentatie/website/reclamespotje voorzien van de juiste muziek?

Daar helpen wij je graag mee!

Overig:

  • Voice overs
  • Voor een game hebben wij diverse geluiden opgenomen (o.a. stromend water, lopen op grind, lopen op hout).
    • Sound effects